top of page
DSC_5365.JPG
_dsc0847.jpg
_dsc0517.jpg
_DSC0650.jpg

Events

Der skal også være plads til bare at have det sjovt sammen. Med FIRMA FOKUS skræddersyer vi firmeevents og firmaarrangementer i Aalborg, så det passer til jeres ønsker og behov samt faciliteter og priser. Nedenfor kan du se nogle af vores populære kategorier indenfor firma events. Vi kan også sørge for forplejning under jeres arrangement gennem vores hyggelig i Café i Aalborg, KaffeFair.

IMG_5299.JPG
IMG_5260.JPG
dsc_4015.jpg
_dsc0495.jpg

Keramik

Kontorkopper

Er I hoppet med på bæredygtighedsbølgen og har droppet papkrus? Så tag personalet med en tur i Keramikken hvor I kan lave jeres helt personlige og unikke kop til kontoret – måske den skal være SÅ grim, at ingen andre tager den? Der er mulighed for at præger kopperne med farver, mønstre og/eller figurer, så hver enkelt kop bliver helt unik.

Fingerfærdig fredagsbar

Tag ud af huset og få en anderledes fredagsbar med kollegerne på værkstedet Keramikken. Om der skal benyttes plade-, pølse- eller  drejeteknik til at skabe en kop, en skål, en vase, en figur eller andet, står jer frit for. I får kyndig vejledning af en underviser, og mulighed for at præge jeres lertøj med lerfarve (begitning). 

Raku

Saml jer om den helt særlige keramikstil, Raku, hvor leret brændes over åben ild. Det er helt autentisk og ganske fantastisk! OBS! Denne workshop er mere sæsonbestemt, da brænding foregår udendørs.

*for at det skal være en god oplevelse, er den maximale kapacitet i værkstedet 20 personer. Er I flere, kan en mulighed være, at vi kommer til jer, og faciliterer en workshop i eksempelvis kantinen.

 

Kontakt os og hør nærmere.

I vores fede keramikværksted på Strandvejen i Aalborg, kan I virkelig udfolde jeres kreative evner. De rå murstensvægge, de mange reoler med keramik i proces og ikke mindst den inspirerende atmosfære, danner de perfekte rammer for en anderledes teambuilding*. Med vores erfarne undervisere, bliver I guidet sikkert gennem processen - og bliver klogere på hvad ler og det kreative rum kan gøre for krop og sjæl. Vi har udvalgt et par koncepter, men har I selv ideer, eller skal det blot være en åben workshop, er vi meget fleksible.

supjoga-10.jpg
DSC_5367.JPG
_dsc0517.jpg
img_4837.jpg

Yoga - som du ikke har prøvet det før

SUPyoga

Hører I til de vovede, aktive typer, så tag teamet med en tur på fjorden. Grin sammen når I prøver at holde balance på boardet, mens I indtager Krigerstillingen.

 

Aerial yoga / hængekøjeyoga

Denne slags yoga er yderst populær til teambuilding eller polterabend, da det er nyt for de fleste, men stadig tilpas tilgængelig. Når man lige forener sig med hængekøjen, hjælper denne med fleksibiliteten, og afhængig af yogapraksissen, fungerer den som en skøn puppe til meditation og fordybelse. 

Rooftop Yoga

Højt hævet over gader og stræder kan I nyde udsigten fra toppen af C.W. Obels parkeringshus i Vestbyen, mens I dyrker yoga i det fri. Selvom vores lokaler i YOGA HUSET fremmer yogamagien på bedste vis, kan det altså også noget at komme ud i det fri, og være højt hævet over alt og alle.

mobile-001-a.jpg
fokus-del-2-37-of-122.jpg
DSC_2277.JPG
image0-1.jpeg

... og en masse andre events

Vi er en stor virksomhed, der rummer mange fagligheder. Derfor er der (næsten) heller ikke grænser for, hvad vi kan tilbyde af i vores lokaler i Aalborg (Jylland). Har I selv en god ide eller et ønske til et firmaarrangement, så kontakt os gerne. Chancen for at vi kan imødekomme jeres ønske, er stor. Vi er specialister i meget, og rigtig dygtige til meget mere. I vores portefølje har vi blandt andet:

Papirflet

Trænger kontorjulepynten til en opgradering? Eller måske I bare skal udfordres lidt på det kreative? Vi har en af Danmarks dygtigste flettere tilknyttet, som gerne kommer ud og guider jer igennem lidt anderledes personalehygge! Og hvis du tror, at det bare lige er klip, klip og samle, så tjek lige hendes hjemmeside her. Det er tilpas avanceret, og med en helt masse WOWeffekt! Måske et indslag til firmafesten?

Fyraftens FitnessDans og Zumba®

Få sved på panden og gang i både krop og lattermuskler i en fælles dansetime. Vi kommer gerne til jer og har udstyret med. Alle kan være med, og kantinen kan hurtigt transformeres til et dansegulv!

Bliv din egen barista

Der er intet som en god kop kaffe - men det er ikke altid lige nemt at ramme den helt rigtige smag. På en workshop med vores egen barista, kan I i løbet af få timer få tips og tricks til den helt rigtige kop kaffe - lige fra hvordan du rister og maler bønnerne til trækketid og temperatur. Og selvfølgelig får I lov at smage forskellige kaffer, for at finde favoritten!

Blomsterbinding

Vi tilbyder også en anderledes workshop, hvor I på 3 timer lærer at binde jeres helt egen buket eller krans. Dygtige Lone fra Pryd guider jer gennem processen, og sikrer at alle går hjem med en smuk kreation.

Croquis

Er I ikke bange for at overskrider grænser? Trænger I til ny 'kunst' på kontoret? Så er det måske en workshop i croquis-tegning der skal til. Underviser og model kommer gerne til jer, eller stiller op i vores lokaler på Strandvejen.

 

Fandt du ikke det du ønskede?

...så kontakt os endelig! Vores portefølje er lang, og vores netværk stort. Derfor står vi også klar til at gøre vores bedste for at imødekomme ønsker og behov til firma events, der passer til DIN virksomhed.

bottom of page