top of page
nr8.jpg
dc.jpg
_MG_5072 Johny Kristensen.jpg
08052022-BetinaFleron-6055.jpg

Flere hænder med Små Job med Mening

Små Job med Mening er en rekrutterings- og vikarservice med social ansvarlighed. En enkel løsning med stor gevinst for DIN virksomhed.

Vi ønsker at ændre tanken om, at et job kun kan være på 37 timer. Et job kan også være 1, 5 eller 10 plus timer om ugen og samtidig skabe værdi for både virksomhed og den ansatte. Samtidigt har vi gjort det nemt for din virksomhed at tage socialt ansvar gennem en enkel plug'n'play løsning. 

Det fungerer rigtig godt. Når det bliver regnet ud i sidste ende, er vores timepris cirka den samme, om vi har Margith eller en anden ansat. På den måde giver det mening, at vi skal bare betale fakturaen, og så skal vi ikke tænke på feriepenge eller noget andet.

​​

Mads Molbjerg Daehnel,

Molbjerg Service

citat-tegn_lysblaa.png

De små opgaver, som fylder hos jer, kan være et job for andre. For der er desværre mange på kanten af arbejdsmarkedet, som leder efter et job. Et lille job. Få timer. En ny chance. Det er netop tanken bag ’små job med mening’ – en mulighed for virksomheder, der vil tage socialt ansvar og samtidig få løst helt konkrete arbejdsopgaver få timer om ugen, uden for meget administration. 

Nu er der rigtig mange, der spørger mig, hvordan det går med praktikken. Men jeg er jo ikke i praktik – ikke at der er noget galt med praktik overhovedet. Men det betyder rigtig meget for mig at kunne sige, at jeg har et job. For det var noget, jeg troede, at jeg ikke kunne.

​​Frederikke Amalie Jacobsen

Frederikke var en af Små Job Med Menings første kandidater, og havde et småjob i Aalborg Portland.

I dag studerer hun til serviceøkonom på Professionshøjskolen UCN. 

citat-tegn_lysblaa.png

Omtale og referencer af Små Job med Mening

Sammen med Aalborg Kommune, BusinessAalborg, Jobcenter Aalborg og en lang række erhvervsledere fra Aalborgensiske virksomheder, arbejder Små Job med Mening v/FOKUS Folkeoplysning på, at udbrede kendskabet til konceptet, og få flere virksomheder til at tage socialt ansvar. Og vi gør det med stor succes med nye firmaaftaler hver uge! Det kommer der selvfølgelig en masse omtale ud af - omtale som vi er stolte af, og som vi gerne vil dele med DIG - måske du også skal lære at tælle til andet end 37?

Du kan finde mange flere omtaler fra både virksomheder, kandidater og politikere på hjemmesiden - og så kan du lige nyde udpluk af debatten fra Folkemødet '22 i videoen her:

Skal I også tage socialt ansvar, og have en småjobber?

Læs mere og kontakt teamet bag Små Job med Mening her.

bottom of page