top of page
DSC_5272.JPG
IMG_5441.JPG
img_3858_2.jpg
_dsc1273.jpg

Om FIRMA FOKUS

Hvem 

FIRMA FOKUS er en del af FOKUS Folkeoplysning, der omfatter brands som FOKUS Fitness, YOGA HUSET AalborgSmå Job med Mening, KaffeFair, KERAM!KKEN, KulturKlub FOKUS og meget mere.  I FOKUS arbejder vi ud fra, at folkesundhed er for alle. Vi mener, at sundhed forudsætter balance i livet, og at man er aktiv såvel fysisk som mentalt. Vi ønsker ikke at medvirke til fanatisk kropsdyrkelse, men derimod at fremme fælleskab og udvikling hele livet. Hos os kan alle mennesker føle sig velkommen.

 

Fordi vi har en bred palette af tilbud, der fokuserer på fysisk og mental sundhed, faglig udvikling, rekruttering og vikarservice, undervisning og kreativ udfoldelse, kan vi tilbyde DIN virksomhed et skræddersyet tilbud, der tilgodeser behov og ønsker fra dig og dine medarbejdere.

                                                         

Hvad

FIRMA FOKUS er kort og godt en skræddersyet helhedsløsning, der fremmer sundhed og trivsel på din arbejdsplads ved hjælp af blandt andet firmaarrangementer. FIRMA FOKUS er også din samarbejdspartner, når det kommer til din og dine medarbejderes faglige udvikling, og din partner til møder og konferencer. Vi specialiserer os særligt indenfor:

  • Sundhed på faktura 

Vælg fra og til - til hverdag eller festlige lejligheder. Vores tilbud kan sammensættes efter behov og kan rumme alt lige fra fri adgang til fitness, holdtræning og yoga, rabatter til FOKUS’s kreative aftenskole og en lang række kulturarrangementer.

  • Teambuilding

Grin sammen og udfordre hinanden i enten fysiske udfoldelser i form af boldfitness eller hængekøjeyoga, eller i de mere kreative fag som keramik og papirflet.

Med KaffeFair som leverandør af forplejning i topklasse, kan du trygt invitere kunder og samarbejdspartnere til møde i FOKUShuset på Strandvejen i de rå og topmoderne lokaler.​ Vi dækker også gerne op til firmafesten after hours i vores fede event sal eller i caféen, afhængig af hvad der passer bedst til jer.

  • Afholdelse af møder og konferencer - og firmafester

  • Rekruttering og vikarservice

Med Små Job med Mening kan din virksomhed tage et socialt ansvar, og samtidig få løst nogle af de opgaver der sjældent er tid til - men som der skal løses. Helt uden administrativt bøvl! Vi sender dig en månedlig faktura - kunne det blive meget nemmere? 

Hvorfor 

Det er påviseligt, at en investering i ens medarbejdere, er en GOD investering. Ikke blot øger det trivslen blandt dine medarbejdere - det booster kollegaskabet og har ikke mindst kæmpe branding værdi for din virksomhed. Både når du skal fastholde og når du skal tiltrække den gode arbejdskraft. Når du investerer i dine medarbejderes fysiske og mentale sundhed, og lader FIRMA FOKUS være en integreret del af virksomhedskulturen, har det direkte effekt på bundlinjen:

hjerte med tekst.png
produktivitet.png
ROI.png

FIRMA FOKUS er også...

  • Din samarbejdspartner i CSR

Fordi vores tilbud er for alle – uanset fysisk eller mental form. Vi tager socialt ansvar og hjælper jer til at gøre det samme. Med FIRMA FOKUS arbejder vi sammen om FNs verdensmål.

  • Din garanti for tilbud af høj kvalitet

De tilbud vi udbyder, er alle nogen vi har in-house. Det betyder, at du er garanteret allerhøjeste kvalitet, da vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til vores undervisere og vores tilbud. Vi har ikke bare været rundt og lave samarbejdsaftaler med fitnesscentre i Aalborg, yogastudier og kreative værksteder rundt om i byen – vi har selv skabt det hele! Alt er nøje udvalgt – lige fra faciliteter, samarbejdspartnere, råvarer, underviser og alt andet. Nogen undervisere uddanner vi endda selv! Og det kan vi, fordi vi er FOKUS Folkeoplysning.

bottom of page