top of page
Verdensmål 3 - Sundhed og trivsel
FOKUS holddans og -fitness
Holdtræning i FOKUS Fitness

Fitness

​Skab mere overskud i hverdagen gennem fitness hos FOKUS Fitnesscenter i Aalborg - og træner I sammen, styrker I sammenholdet på samme tid. Med firmaaftaler gennem FIRMA FOKUS, kan I lade fitness og fysisk træning være en del af hverdagen, og gør det nemt for medarbejdere og kollegaer at komme afsted til det.  Sammen finder vi den løsning der passer bedst i DIN virksomhed. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Sammen

Kan I samle 10+ medarbejder, som ønsker holdtræning sammen, så opretter vi gerne et lukket hold. Det kan eventuelt ligge i forlængelse af arbejdsdagen - eller før. Blandt andet kan vi tilbyde 45 min. Pilates fra kl. 7 - og da alle vores centre er udstyret med badfaciliteter, så der er ingen undskyldning.

Hver for sig

Ønsker I at tilbyde træning i vores centre og på vores hold, hvor I bliver en del af FOKUSfælleskabet, er dette også en mulighed. For vores gode venner tilbyder vi rabatordninger - både til virksomheden og til private.

 

Hos jer

Har I pladsen, har vi underviseren og udstyret. Måske fredagsbaren eller kommende firmaevents skal veksles med boldtræning eller en rask omgang FitnessDans? 

Forebyg rygsmerter

Vidste du, at... 

​...20% af alle danskere har haft rygsmerter indenfor de sidste 14 dage?

Investering i medarbejdere betaler sig

...undersøgelser fra bl.a. Syddansk Universitet viser, at for hver 1000kr. virksomheden investerer i strategisk sundhed, kommer investeringen tilbage med minimum 2300kr.

Vidste du, at... 

Fysisk træning - citat

Det er yderligere dokumenteret, at motion renser blodet for skadelige stoffer, som ellers ville gøre hjernen modtagelig over for stress og stressrelateret depression. 

Tag ansvar som virksomhed, og tilbyd dine medarbejdere rammerne for at kunne forebygge!

bottom of page