top of page
event11.JPG
dsc_4015.jpg
Skærmbillede 2018-03-13 kl. 12.03.24.png
DSC_5272.JPG

Lækre mødefaciliteter - og forplejning v/ KaffeFair

Afhold jeres næste møde i FOKUShuset/KaffeFairs stemningsfulde lokaler i Aalborg. De er moderne indrettet med rå materialer, i et fleksibelt design og med AV udstyr. Vi har 8 mødelokaler, der kan rumme fra 4 til 200 personer. 

Vi står klar til at skabe de helt rigtige rammer for jeres møde, og med vores topklasse mødeforplejning, får I den gode smag af socialt ansvar,

når I samtidigt støtter en socialøkonomisk forretning, som hjælper unge i job og uddannelse via køkkendriften.

 

Hos os får I totaloplevelsen af et pulserende kulturhus, forplejning tilberedt på kærlighed til økologi og lokale råvarer samt mulighed for konferencepauser med yoga, fitness, keramik eller et oplæg om socialt ansvar. 

​I er tæt på centrum og kun et stenkast fra Aalborgs fantastiske havnefront. Ligeledes er der ikke langt til grønne arealer ved Fjordparken. Er I ikke stedkendte, er vi gerne behjælpelig med en rute til en walk'n'talk, eller henvisning til grønne arealer, rooftops eller hvad I ellers kunne ønske jer af luftforandring under jeres møde/konference.

 

Der er 200 meter til en togstation og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn samt et parkeringshus lige

om hjørnet på Badehusvej. Se kort her

Personalefesten

...kan I også med fordel holde i FOKUShuset på Strandvejen. Vores rustikke eventsal kan have op til 200 spisende gæster, og kan indrettes efter jeres ønsker og behov. Skal der være plads til DJs og dansegulv, er dette også en mulighed. Kontakt os, og hør mere om de mange muligheder.

_DSC0488.jpg
_DSC0449.jpg
_DSC0553.jpg
_DSC1063.jpg

Forplejning

KaffeFair på Strandvejen

Udover den ordinære café- og restaurantdrift, leverer restaurant KaffeFair i Aalborg også forplejning til både møder og konferencer i huset. 

 

Økologi er en æressag for os, og vi handler vores råvarer lokalt. Maden fra KaffeFair er derfor tilpasset sæsonens allerbedste råvarer. Vores mission er at give dig måltid med kvalitet og velsmag - for øjne og mund. Vores vegetariske menukort er præcis ligeså lækkert som det andet, da vi sætter en ære i at leverer samme høje og fair kvalitet for alle. 

Mere end bare et køkken

Siden begyndelsen har KaffeFair været en venlig hånd i ryggen til mennesker, der fortjener en fair chance. Vi hjælper unge videre i job og uddannelse med afsæt i det daglige køkkenarbejde og dine skulderklap! KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed, der investerer et eventuelt overskud i vores formål. Men vi serverer din mad på almindelige markedsvilkår. Derfor vægter vi høj kvalitet i både råvarer og betjening. 

Vi har et bronzemærke i økologi og udvælger nøje de lokale leverandører, som deler vores værdier om at passe godt på vores klode, dyr og ressourcer, hvorfor I også finder mange lækre vegetariske retter på menukortet. Vi mener, at dine yndlingsretter her smager af mere. 

Se menu og nyheder på hjemmesiden, eller kontakt os og hør nærmere.

_DSC0934.jpg
_DSC1100.jpg
_DSC0404.jpg
_DSC0684.jpg
bottom of page