top of page
nr3.jpg
_dsc1297.jpg
_dsc1273.jpg
img_4837.jpg

Yoga 

​Yoga er bare godt - for alt og alle. Og selv de mest skeptiske, bliver som regel positivt overrasket over yogaens effekt på både krop og sind.  Som en del af FIRMA FOKUS x YOGA HUSET Aalborg kan yoga blive en del af hverdagen på kontoret gennem skræddersyet forløb og events. Kontakt os og hør nærmere om hvordan yoga kan blive en integreret del af DIN virksomhed.

Yoga er et rigtigt godt redskab og værktøj for vores spillere som supplement til vores øvrige træning. Fodboldspillere er udsat for både mentalt og fysisk stress og yoga giver spillerne et frirum til at destresse og komme ned i gear.

Simon Enevoldsen Fysioterapeut for AaB

AAB statement - yoga som supplement til fysisk træning

Sammen

Kan I samle 10+ medarbejder, som ønsker holdtræning sammen, så opretter vi gerne et lukket hold - enten hos jer efter fyraften, eller i studiet på Strandvejen. 

Hver for sig

Ønsker I at tilbyde yoga i vores yogastudie på Strandvejen, hvor I bliver en del af FOKUSfælleskabet, er dette også en mulighed. For vores gode venner tilbyder vi rabatordninger - både til virksomheden og til private.

Hos jer

Har I pladsen, har vi underviseren og udstyret. Måske skal mandagen kickstartes med afspænding, eller frokostpausen skal indeholde kontor-yoga? Eller måske I har et hårdt fysisk arbejde, og har behov for at styrke jeres krop, så den kan kan klare og modstå belastningen? I kan også tænke det ind til jeres kommende firmaarrangementer eller personalefest.

Mental træning

I YOGA HUSET Aalborg har vi også adskillige hold med særlig fokus på mental træning og forebyggelse. På den ugentlige holdplan finder du bl.a.: 

 

Denne slags hold kan både fungere forebyggende mod stress og udbrændthed, eller som en del af en opstartsplan for stressramte. Det kan også være, at I som team har brug for et frirum fra en hverdag fyldt med præstationer og højt gear? Som ved Yoga gælder det også, at vi kan komme til jer. 

Udover særligt hensynstagende hold, finder du også helt klassisk yoga, Aerial (hængekøjeyoga) og ikke mindst den yderst populære HOTyoga. Kontakt og hør nærmere og lad os finde det tilbud der giver mening for DIN virksomhed. 

Skab rammerne for forebyggelse

Mentale og fysisk spændinger påvirker fokus, overskud, kreativitet og produktivitet.

 

Tag ansvar som virksomhed, og tilbyd dine medarbejdere rammerne for at kunne forebygge!

Forebyg stress med yogaforløb

...op mod 12% af alle danskere oplever alvorlige stress-symptomer på daglig basis?

Vidste du, at...

Forebyg stress og sygemeldinger med yogaforløb

...15% af danskerne har problemer med at sove og endnu flere har svært ved at falde i søvn grundet tankemylder.

Vidste du, at...

bottom of page